Tumman rungon värin lanseeraus Steni Colour -julkisivulevyissä

Markkinoilta saamamme asiakaspalautteen perusteella lanseeraamme nyt tumman rungon värin tummapintaisille Steni Colour -julkisivulevyille. Tumma rungon väri on on tilattavissa ja osassa levyjä vakiona.

- Valikoimastamme löytyy jo vaalea rungon väri ja mahdollisuus mustaan reunamaalaukseen, ja nyt olemme kehittäneet myös tumman rungon värin. Vaaleat ja tummat rungon värit värjäytyvät koko julkisivulevyn läpi siten, että julkisivulevyjen reunaväri pysyy muuttumattomana myös työmaalla tehdyn levyn leikkaamisen jälkeen. Näin kertoo Projekti- ja tuotantopäällikkö Ola Harildstad Olsen.

Lisäksi voimme tarjota, kuten nykyäänkin, mustaa reunamaalausta asiakkaille, jotka haluavat aivan erityisen ilmeen.

Saumattomat siirtymät

Uusi tumma rungon väri tarjoaa visuaalisen parannuksen varmistamalla, että Steni Colour -levyjen reunat sulautuvat paremmin levyn pinnän väriin ja luovat saumattomat siirtymät.

– Etsimme jatkuvasti tapoja parantaa tuotteitamme ja seuraamme, mitä asiakkaat markkinoilla pyytävät, kuten tämä kehitys osoittaa. Meillä on ammattitaitoista henkilökuntaa laboratoriossa, jotka ovat työstäneet täydellisiä väri-kokoelmia ja hyviä väri-vaihtoehtoja lisätäksemme tuotteidemme saatavuutta asiakkaillemme.

Keskustele kanssamme seuraavasta projektistasi

Ota yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää värivaihtoehdoista.

Saat lisätietoja ja inspiraatiota tilaamalla uutiskirjeen ja seuraamalla meitä sosiaalisessa mediassa.

FAKTAT

• 80 vakioväriä

• Lukemattomia erikoisvärejä

• 14 väriä vaalealla rungon värillä

• 66 väriä tummalla rungon värillä

• Kaikki voidaan pyynnöstä toimittaa vaalealla rungon värillä

• 3 kiiltoastetta; Matta, Puolihimmeä ja Korkeakiiltoinen

 

Kysymyksiä ja vastauksia tummasta rungon väristä

Mitkä ovat julkisivulevyjen tumman rungon värin edut?

Julkisivulevyjen tumma rungon väri tarjoaa esteettisen parannuksen varmistamalla, että levyjen reunat sulautuvat paremmin levyjen pinnan väriin. Tämä luo puhtaan ja yhtenäisen ulkonäön, mikä on tärkeää projekteissa, joissa on estetiikka painopisteenä. Valinta vaalean ja tumman rungon värin välillä antaa mahdollisuuden luoda saumattomia siirtymiä tai jännittäviä kontrasteja projektin vaatimuksista ja halutusta ulkonäöstä riippuen.

Mitä rungon värejä on saatavilla?

Steni tarjoaa kolme reunaväriä Steni Colour -julkisivulevyjen valikoimassa. Valikoimasta löytyy vaalea ja tumma rungon väri sekä musta reunamaali. Vaalea ja tumma rungon väri ovat läpivärjättyjä.

Miten rungon värin valinta vaikuttaa seuraavaan projektiini?

Tumman rungon värin käyttöönotto avaa uusia mahdollisuuksia suunnittelulle ja arkkitehtuurille seuraavassa projektissasi. Joko projekti hyötyy kontrasteista, joita tumma tai vaalea rungon väri voivat tarjota, tai sitten hienovaraisemmasta ilmeestä jossa värit sulautuvat keskenään luonnollisesti.