Paras kokonaiskustannuksissa: Kokeile julkisivulaskuriamme

Hintalaskurillamme voit verrata Steni-julkisivulevyjen lopullista hintaa muihin julkisivulevyihin asennukseen asti. Muista: Aika ja hukka ovat tärkeä osa laskelmaa.

Yksinkertainen kustannuslaskenta

Laske julkisivun hinta - kokeile hintalaskuria

Stenin julkisivulevyt ovat usein hieman kalliimpia, jos laskee vain neliöhinnan. Mutta se on loppusumma, joka ratkaisee! On ratkaisevan tärkeää sisällyttää laskelmaan sekä työaika että hukka. Älä myöskään unohda, että millään muilla julkisivulevyillä ei ole 60 vuoden takuuta. Levyt ovat myös käytännössä huoltovapaita.

Stenin levyt voidaan toimittaa valmiiksi mittaan leikattuina, ja ne voidaan myös esiporata. Tämä tarkoittaa, että olemme usein kokonaiskustannuksiltaan jopa edullisempia kuin kilpailijamme asennuksen jälkeen.

 

 

Laske hinta nopeasti ja helposti

Digitaalisen hintalaskurimme avulla saat helposti yleiskatsauksen. Laskurilla voit helposti vertailla Stenin asennusvalmiiden julkisivulevyjen hintaa kilpailijoihin.

Työvoimakustannusten ja neliöhinnan lisäksi syötät laskuriin hukan sekä leikkaamiseen, reunatiivistykseen ja poraukseen kuluvan ajan. Silloin laskenta näyttää erilaiselta kuin jos lasket vain neliöhinnan. Koska hinta on enemmän kuin ostohinta.

Säästä aikaa ja rahaa

Stenin julkisivulevyillä säästät sekä aikaa että rahaa. Levyt voidaan toimittaa mittaan leikattuna haluamallasi tavalla ja ne voidaan esiporata. Tämä helpottaa työskentelyä rakennustyömaalla.

Hinta on paljon enemmän kuin pelkkä ostohinta, muista aina vertailla hinnan muodostumisen kaikkia osia.

Leikkaukseen, poraamiseen ja hukkaan kuluva aika vaikuttavat merkittävästi kokonaiskustannuksiin.

Keskustele kanssamme seuraavasta projektistasi

 

Ota yhteyttä hintaa ja ratkaisuja koskevissa kysymyksissä.

Saat lisätietoja ja inspiraatiota tilaamalla uutiskirjeen ja seuraamalla meitä sosiaalisessa mediassa.

FAKTAT

  • Voidaan toimittaa mittaan leikattuna
  • Voidaan toimittaa esiporattuna
  • Vankka, iskunkestävä ja vedenpitävä julkisivu
  • Yksinkertainen asentaa
  • Minimaalinen huolto
  • 60 vuoden toimintatakuu

Kysymyksiä & vastauksia

Kuinka voin laskea projektini hinnan?

Hintalaskurillamme saat kuvan Steni-julkisivulevyjen lopullisesta hinnasta muihin tuotteisiin verrattuna. Hintalaskuri ottaa huomioon työkustannukset, hukan ja leikkaamiseen, reunojen tiivistämiseen ja poraukseen käytetyn ajan. Muista, että lopullinen hinta vaihtelee projektisi mukaan, joten suosittelemme ottamaan meihin yhteyttä tarkempaa laskelmaa varten.

Miksi minun pitäisi valita Steni-julkisivulevyt, kun ne ovat hieman kalliimpia neliömetriltä?

Vaikka Steni-julkisivulevyt saattavat tuntua kalliimmalta per neliömetri, niin ​​ kokonaiskustannukset ovat usein pienemmät. Levymme voidaan toimittaa mittaan leikattuina, esiporattuina ja mukautettuna projektiisi, mikä vähentää aika- ja työkustannuksia rakennustyömaalla. Hintalaskuri antaa viitteen, mutta tarkan hinnan saamiseksi suosittelemme ottamaan projektin perusteella tarkan laskelman.

Mitä etuja Stenin julkisivulevyjen käytöstä on?

Stenin avulla säästät sekä aikaa että rahaa. Julkisivulevymme voidaan toimittaa täysin tarpeidesi mukaan, esiporattuna, ja tarjoamme MA-pakkauksen. Tämä tehostaa työskentelyä rakennustyömaalla, mikä voi vähentää kokonaiskustannuksia. Viitteeksi voit käyttää hintalaskuria, mutta ota rohkeasti yhteyttä saadaksesi tarkemman hinnan projektisi perusteella.