Asenna oikein – vältä kalliita virheitä

Välttääksesi kalliita virheitä rakennustyömaalla, olemme kehittäneet sovelluksen, joka tarjoaa asennusmestarille paremman ohjauksen ja lisäturvaa.

Uusi mobiilisovellus helpottaa asennusta  

Asennukseen voi syntyä epäselvyyksiä rakennusprojektissa. Asennusvirheet voivat maksaa sekä aikaa että rahaa. Nyt olemme tehneet helpommaksi löytää oikeat asennusohjeet – juuri silloin kun niitä tarvitset.

Kokeile Stenin digitaalista asennusohjetta.

Selkeiden, visuaalisten vaihe-vaiheelta -opastusten ja helpon tiedon saatavuuden avulla vältät virheellistä asennusta. Samaan aikaan vältät paperimanuaalien ja PDF-tiedostojen etsimistä. Sovelluksessa löydät helposti oikeat asennusohjeet, kun niitä tarvitset, ja tarkalleen sen osan asennusprosessista, josta olet vastuussa.

 

Saatavilla 8:lla eri kielellä

Helposti saatavilla digitaalisesti – ja aina ajan tasalla.

Sovelluksen voi ladata täältä - helppo pääsy koko tiimille

 

Sinulla on aina pääsy päivitettyihin asennusohjeisiin suoraan mobiililaitteellasi.

FAKTAT

  • Visuaaliset vaiheittaiset ohjeet
  • Helppo pääsy kaikkiin moduuleihin asennusohjeessa
  • Saatavilla 8:lla kielellä
  • Aina päivitetty versio sovelluksessa

Asennusohjeet ovat saatavilla 8:lla kielellä, jotta ne olisivat kaikkien projektissa mukana olevien saatavilla. Tämä mahdollistaa sekä paikallisten että kansainvälisten asentajien työskentelyn ilman kielimuureja, mikä vähentää väärinkäsityksiä ja virheitä.

Kehitetty Buildrightin toimesta

Olemme kehittäneet asennussovelluksen yhteistyössä norjalaisen Buildright-yrityksen kanssa, joka on erikoistunut käyttäjäystävällisten asennusohjeiden luomiseen. Heidän ratkaisunsa varmistavat, että työntekijöillä on aina yksinkertaiset ja selkeät ohjeet saatavilla, jopa pienillä mobiilinäytöillä rakennustyömaalla. Tämä lisää tehokkuutta, tarkkuutta ja vähentää virheiden sekä reklamaatioiden riskiä. Tuloksena on nopeampi projektien läpivienti, alhaisemmat kustannukset ja vähemmän jätettä.