Henius House – palkittu nuorisorakennus

Uudet värikkäät puitteet nuorisoelämälle

Värikkäät STENI-julkisivulevyt ilmentävät sitä elämää, jota Aalborgin palkitut Henius House -nuorisoasunnot kuhisevat.

Henius House -rakennuksessa on käytetty STENI Colour -julkisivulevyjä estetiikan lisäksi myös käytännön syistä. Rakennus on tehty harmaasta betonista, joka muistuttaa tehtaasta, joka tiloissa aiemmin toimi. Karheaa ilmettä on korostettu värikäillä STENI-julkisivulevyillä, joita on sijoitettu eri kohtiin rakennusta antamaan selkeää kontrastia betonille.

Julkisivulevyt valittiin pitkälti ylläpidon taloudellisuuden näkökulmasta. STENI Colour -julkisivulevyillä on 40 vuoden takuu ja dokumentoitu yli 60 vuoden käyttöikä.

PAIKKA:
AALBORG, TANSKA
ARKKITEHTI:
C. F. MØLLER DANMARK A/S
URAKOITSIJA:
A. ENGGAARD A/S
RAKENNUTTAJA:
HIMMERLAND BOLIGFORENING
HANKEVUOSI:
2011-2013
TUOTE:
STENI COLOUR

Värikäs ja karhea asuinympäristö

Värikäs ja karhea asuinympäristö