Præstø Multicenter

Pitkäjänteistä suunnittelua Præstøssä

Vordingborgin kunta on saanut uuden keskuksen, joka kokoaa eri toimintoja saman katon alle. Rakennus on suuruudeltaan 5800 m2, ja siihen kuuluu ensisijaisesti 40 hoiva-asuntoa, jotka on järjestetty dynaamisen sydämen ympärille - sitä kutsutaan "sydänhuoneeksi", ja se on tarkoitettu vapaa-ajan viettoa varten.

Lisäksi rakennuksessa on henkilöstön tiloja, terveyskeskus ja liikuntatila, jota asukkaat saavat käyttää vapaasti. Kaikki tämä - ja paljon muutakin on rakennuksessa, joka on kauttaaltaan verhottu STENI-julkisivulevyillä.

Pitkä käyttöikä ja pienet ylläpitokustannukset olivat ratkaisevia syitä valita STENI-julkisivulevyt uuteen Præstø Multicenter -keskukseen.

 

 

PAIKKA:
PRÆSTØ, TANSKA
ARKKITEHTI:
FORCE4 ARCHITECT OG CUBO ARKITEKTER
URAKOITSIJA:
CG JENSEN
RAKENNUTTAJA:
-
HANKEVUOSI:
2012-2014
TUOTE:
STENI COLOUR

Julkisivun yksityiskohta

Julkisivun yksityiskohta